top of page
  • Obrázek autoraRedakce

Zútulněte si svůj domov osobitou výmalbou!

Když se řekne výmalba interiéru, mnoha lidem naskočí husí kůže. Většina lidí si hned představí to balení, nepořádek a pozdvižení. Může se také stát, že se vám nepodaří zcela sladit barvu stěn v celém interiéru. Možná to nakonec bude trochu nudné nebo stereotypní. Následující řešení výmalby jsou příklady toho, jaké může být malování radost. Výsledek může být obzvlášť působivý, protože pokud chcete, nemusíte vymalovat celý byt nebo místnost, ale stačí vybrat typický roh nebo detail. Pokud výmalbu plánujete v dohledné době a hledáte něco zajímavého a poutajícího pozornost, teď je ideální čas! Tyto nápady jsou užitečné i pro ty, kteří jsou při výběru barev trochu ostýchavější. Na menší ploše si tak mohou vyzkoušet různé barevné kombinace. A konečný výsledek bude mnohem hravější a kreativnější, než kdybychom pracovali pouze s jednou barvou, nechte si poradit od našich profesionálů a poptejte výmalbu u Adama!

Žluto-šedý pracovní kout

Dřevěná skříň

Na menší plochu volte klidně jasnější výraznější barvu, se kterou dosáhnete skvělého kontrastního efektu se zbytkem interiéru, inspirujte se aktuálními trendy pro váš interiér.

Pracovní koutek s rostlinami

Různé oblasti větších místností můžete oddělit tím, že je vymalujete různými barvami. Můžete tak barevně označit část předsíně nebo jen zrcadlo či váš pracovní kout.

Nástěnné zrcadlo

Tato metoda je vhodná zejména pro zvýraznění pěkného detailu, police nebo orámovat pozadí pro vaše obrázky. Nábytek umístěný před obrazem opravdu dotvářejí kompozici (vidíte na dalších obrázcích).

Hnědá barva na stěně

Zelené rostliny vypadají skvěle proti různým odstínům růžové. Výsledek působí jako moderní minimalistický obraz.

Rostliny na zdi

Neotřelým nápadem je výmalba v nezvyklých tvarech. Kruhy a oblouky zjemňují ostré hrany interiérových zdí.

Rostliny jako dekorace

Interiér v ložnici

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page