top of page
  • Obrázek autoraRedakce

Řemeslo má zlaté dno nejen v Praze. Platforma Adam se po úspěšném startu rozšiřuje do celého Česka

Mladý startup Adam zakladatelů a bývalých šéfů estonského Boltu Romana Sysla a Jakuba Dvořáka má za sebou úspěšný start. Platforma www.mujadam.cz se proto rychle rozšiřuje a vymalování pokoje nebo kanceláře nyní pomůže zajistit ve městech po celém Česku.


Mladý startup Adam má za sebou úspěšný start. Platforma nyní pomůže zajistit vymalování pokoje nebo kanceláře  ve městech po celém Česku.

Zákazníci oceňují nový standard služeb, který se Adam snaží nastavit a partnerští malíři se naopak naučili, že se s platformou mohou spolehnout na pravidelný přísun zakázek. Svůj čas tak věnují právě malování, nikoliv shánění nových klientů a administrativě, díky čemuž mohou ve výsledku provádět samotné práce za lepší cenu.


“V Praze, Brně, Ostravě a Plzni jsme zažili dobrý start. Slovo se šíří rychle a brzy se nám začali ozývat zákazníci i malíři z ostatních měst se zájmem o naše služby. Rozšíření služeb tak bylo logickým krokem a těší nás, že výhody Adama můžeme nabídnout lidem po celém Česku,” uvádí k expanzi Jakub Dvořák.


Expanze po České republice je pro firmu začátek dlouhé cesty v podobě vstupu na zahraniční trhy, kam se ještě letos chystá.


“Jsme rádi, že se Adamovi v Česku daří. Zákazníci i malíři si službu chválí, a to je pro nás velmi důležité. Zároveň je to pro nás dalším signálem, proč se co nejdříve vydat s naší platformou i do zahraničí. Věříme, že se nám letos podaří vstoupit do několika dalších zemí,” říká k plánům firmy Roman Sysel.


0 komentářů
bottom of page