top of page
  • Obrázek autoraRedakce

Nejmodernější interiér - trendy pro rok 2023

Pokud vás čeká velká rekonstrukce nebo plánujete stěhování v roce 2023, určitě si přečtěte náš článek o nejnovějších trendech, které nás budou provázet tímto rokem. Najdete zde několik tipů, jak si zařídit byt v souladu s nejnovějšími trendy a čemu se vyplatí věnovat pozornost. Můžete se také podívat na naše články o stylech roku 2023 a nejmodernějších barvách pro rok 2023.


Bílý interiér s moderním a minimalistickým designem

Buďte Eko

Povědomí společnosti o ekologii, udržitelném rozvoji a využívání přírodních zdrojů se rok od roku zvyšuje. V roce 2023 nebude v módě samotný designový výrobek, ale to, jak byl vyroben a z jakých materiálů. Pokud jde o nábytek - nejvíce trendy budou ty kousky, které se zaměřují na jednoduchý design, ale jsou vyrobeny z přírodních a kvalitních materiálů, včetně těch z recyklace a těch se zanedbatelným dopadem na životní prostředí.


Dřevěná kuchyně v rustikálním/ekologickém stylu

Kulaté tvary

V roce 2023 budou v módě doplňky se zaoblenými, jemnými tvary. Použití takových řešení zútulní interiér a dodá mu atmosféru. Plynulé formy a oblé tvary také odkazují na přírodní povrchové úpravy. Takové tvary by však neměly mít jen samotné doplňky, ale také stoly a židle by měly vycházet z kruhu. Výraznou, nápadnou součástí takového nábytku mají být i jeho povrchové úpravy, tedy kování, úchytky nebo desky.


Obývací pokoj s oválným oknem v moderním stylu

Zaoblené tvary lze do interiéru vnést mnoha způsoby, například pomocí designových doplňků, nábytku nebo oblouků na stěnách.


V neutrální barvě

Rok 2023 se nese ve znamení neutrálních barev, které by měly být skvělým pozadím pro výrazné a intenzivní akcenty. Nejvíce módní jsou barvy spojené s béžovou, světle hnědou nebo bílou. Takové barvy se skvěle hodí k prvkům z přírodních materiálů - dřeva nebo kamene. Pokud se v příštím roce chystáte změnit své okolí a barvy na stěnách, doporučujeme využít služeb profesionála, aby vám konečný výsledek opravdu vyrazil dech. V tomto případě se vyplatí využít platformu mujadam.cz, která sdružuje ty nejlepší profesionály ve městě.


Keramická dekorace na dřevěném rustikálním stole

Keramické doplňky

Kromě přírodních doplňků nebo barev na stěnách budou v roce 2023 módní keramické doplňky kombinující klasiku s nádechem moderny. Tyto prvky se mohou v prostoru objevit jako nádobí, ale také jako stylový doplněk stolu - váza, talíř nebo efektní figurka ke krbu. V roce 2023 se zaměříme na kvalitu spojenou s přírodou. Na chvíli se odkloníme od zářivých barev nebo vzorovaných látek. V tomto roce dáme v interiérech prostor přírodě a budeme stále více dbát na dopad prvků našeho dekoru na životní prostředí.







0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page