top of page
  • Obrázek autoraRedakce

Co týden, to rekord. Adamovi se v Česku daří a nově své služby nabídne i na Slovensku.

Sehnat ověřeného malíře na vámi preferovaný den už je dnes díky platformě www.mujadam.cz otázka jednoho kliknutí. To mají ověřeno zákazníci z celé České republiky, jejichž počet každý týden narůstá. Adam se díky tomu dostal na kladnou hrubou marži a míří na Slovensko.


Počet zákazníků malířské platformy Adam každý týden narůstá. Díky tomu se startup dostal na kladnou hrubou marži a míří na Slovensko.

“Těší mě, že jsme v Česku rychle dosáhli našeho cíle, jímž je zajistit zákazníkům kvalitního malíře, který dorazí vymalovat již následující den od objednání. Z pohledu zákazníka to nikdy nebylo snazší. Cenový odhad zná ihned online, ověřeného malíře zajistíme přesně na vysněný termín a náš tým pomůže vyřešit jakékoliv otázky a problémy až do převzetí vymalovaných prostor. Malíři si nejvíce váží významné úspory jejich času, díky čemuž mohou nabídnout lepší cenu,” říká k vývoji spoluzakladatel Jakub Dvořák.


“Adam dosahuje každý týden rekordního počtu poptávek, dokázal se již dostat na kladnou hrubou marži a je tedy podle nás nejvyšší čas na expanzi na další trhy,” dodává Dvořák.


Proto nyní firma vstupuje na Slovensko, kde bude působit na lokální doméně www.maliaradam.sk. Malíře pomůže zajistit v Bratislavě a širokém okolí všech krajských měst. Spuštění předcházel stejně jako v ČR pilotní provoz, v rámci kterého má za sebou platforma několik set úspěšně zhotovených zakázek.


"Vstup na Slovensko vnímáme jako logický krok pro náš další růst. Je to země nám blízká a sehnat rychle kvalitního malíře je stejně těžké jako v Česku. V pilotu jsme navázali spolupráci s vyššími desítkami kvalitních malířů. Nyní máme za sebou již stovky spokojených zákazníků, dokážeme jim zajistit vymalování do několika dnů. Těší nás, že tak můžeme oznámit oficiální spuštění v plném provozu. Platforma je dostupná po celém Slovensku,” komentuje expanzi další ze spoluzakladatelů Roman Sysel.


Adam plánuje svůj produkt otestovat ještě letos na několika dalších trzích. Proto rozšiřuje i pracovní tým. K zakladatelům Jakubu Dvořákovi a Romanu Syslovi od spuštění přibylo dalších 7 kolegů a československý tým tak dohromady čítá 9 lidí.

0 komentářů
bottom of page