top of page
  • Obrázek autoraRedakce

Jak osvěžit obývací pokoj!

Po dlouhém dni v práci nebo na univerzitě možná budete potřebovat čas jen tak posedět a popovídat si s přáteli nebo si užít svůj oblíbený televizní pořad spolu s horkým kakaem nebo sklenkou vína! Obývací pokoj bude místností, která vám nabídne klid a pohodu, kterou hledáte. Ale po nějaké době se to může zdát trochu „stejné“. Také každý pokoj má své nejvhodnější barvy, které vytvářejí náladu. Změna je to, co hledáte!


Světlé barvy do obývacího pokoje
Nejen další bílá barva!

Bílá je nejběžnější a nejsnažší barvou, kterou můžete vymalovat každý pokoj ve vašem domě. Hodí se ke každému stylu, barvě nábytku a doplňků. To, co je jistě potřeba, aby se odlišilo, je jen další odstín bílé! Starožitná bílá je elegantní a dokonale se hodí k šedé nebo béžové, protože obsahuje šedé a karamelové podtóny. Tento odstín bílé umožňuje mít v místnosti teplé barvy, ale umožňuje, aby místnost vypadala jasněji a tím i větší. Elegantní a útulné spojení.


Oranžovo-růžový obývací pokoj

Když se oranžová potká s růžovou!

Oranžová barva je spojena s optimismem a velkou energií. Pokud si myslíte, že chcete ještě nějakou barvu, která rozjasní vaši náladu, oranžová je ideální volbou. Malinová tvářenka je ultimátní barvou do obývacího pokoje. Byla vybrána jako jedna z barev roku 2023 a je kombinací oranžových, růžových a zářivých červených tónů, které vám dodají teplo, které váš obývací pokoj potřebuje.


Růžový obývací pokoj

Jdi odvážně, růžově!

Pokud chcete jít trochu odvážněji, můžete zvolit růžovou. Chcete mít ve svém obývacím pokoji bohémský styl? Chcete to sofistikované, ale přesto barevné? Rose Season je vaše odpověď! Jasný odstín růžové v kombinaci s veramanem a žlutými doplňky a dřevěným nábytkem, díky kterému se budete cítit jako ve španělském domově! Rose Season je světle růžová s teplými podtóny a perfektně se hodí k jasným a neutrálním barvám.


Modrá barva do obývacího pokoje

Vždy tu bude chytrá modrá!

Dark Cerulean je rafinovaná modrá - středně tmavý odstín azurové/modré s některými tóny zelené. Dává sofistikované, vážné a úplné viktoriánské vibrace. Díky své temnotě vytváří hřejivou, útulnou atmosféru, kterou lze trochu zesvětlit hořčicově žlutými a béžovými polštáři, aby byl klid.


Zemité tóny do obývacího pokoje

Zemité tóny!

Klasická a nadčasová vlna Felted je barva zemitého tónu, která dodá vašemu obývacímu pokoji chladný, ale útulný vzhled! Jemná šedo - zelená barva s hnědými podtóny, vytváří teplé prostředí. Dřevěný nábytek, ale i obyčejný bílý z různých druhů látek může hostit posezení s přáteli a horké kakao! Pokud chcete místnost rozjasnit, do této přírodní palety se vejde každá barva. Některé zelené rostliny mohou dotvořit zemitou náladu, kterou hledáte.


Pokud tedy chcete změnit svůj obývací pokoj, využijte naši kalkulačku a nechte Adama, aby vše zařídil za vás! Vy se už jen musíte rozhodnout pro barvu.

1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page