top of page
  • Obrázek autoraRedakce

Adam míří do světa. Stavíme českého jednorožce, říkají zakladatelé.

Zdlouhavé shánění ověřeného malíře pokojů je dnes díky Adamovi v ČR i na Slovensku minulostí. Nově se úspěšné české platformy dočkali i v Polsku a Maďarsku. Adam je nyní dostupný ve Varšavě, Krakově a Budapešti. “Naší ambicí je dobýt svět, tohle je jen začátek,” tvrdí mladí startupisté.

Zdlouhavé shánění ověřeného malíře pokojů je dnes díky Adamovi minulostí. Nově se úspěšné české platformy dočkali i v Polsku a Maďarsku.

Na přelomu roku zakladatelé Adama Jakub Dvořák a Roman Sysel opustili vysoké manažerské posty v úspěšné globální platformě Bolt s vizí zlepšit pověst a fungování tradičních řemesel a postavit českého jednorožce. Po startu v Česku a nedávném rozšíření na Slovensko jejich česká platforma mujadam.cz expanduje dál, a to rovnou na dva další trhy. Nově bude malířské služby na pár kliknutí nabízet také v Polsku a Maďarsku, které vidí jako další krok k potvrzení svojí pozice v regionu.


“Polsko a Maďarsko jsme měli v hledáčku již od samého začátku. Jsme rádi, že naši službu můžeme v sousedních státech nabídnout. V obou zemích vidíme špatně fungující trh. Malíři nemají dobrou pověst, dlouho se na ně čeká, jejich ceny jsou vysoké a těžko se v nich orientuje. Stejná situace byla dříve i u nás a na Slovensku, kde se nám ji daří neustále zlepšovat, a proto u zákazníků i malířů slavíme velký úspěch. Věříme, že stejně uspějeme i na nových trzích,” komentuje spuštění spoluzakladatel Jakub Dvořák.


V Polsku bude Adam dostupný hned ve dvou největších městech Varšavě a Krakově. V Maďarsku firma začíná v Budapešti. Stejně jako v Česku platforma nabízí možnost objednat si ověřeného malíře pokojů na pár kliknutí, který vám přijde vymalovat byt, dům či kancelář dle vašich časových preferencí. Hlavní výhodou Adama je zákazníkům nabídnout transparentnost v cenách prostřednictvím jednoduchého formuláře na webových stránkách a dostupnost kvalitního malíře do 24 hodin od objednání.


“Daří se nám. Každý týden máme rekordní počty poptávek jak v Česku, tak i na Slovensku. Věříme, že jsme našli úspěšný model fungování byznysu, který chceme dále škálovat. Nezastavíme se tedy jen u těchto zemí a již nyní se díváme, kam bychom dále mohli s naším produktem expandovat,” naznačuje další plány druhý mladý startupista Roman Sysel.


0 komentářů
bottom of page